Slide 1 Slide 2 Slide 3

Boltkereső

Település:


Cégünkről

A MISTER MINIT üzletek megnyitása 1989 októberében négy magyarországi áruházban a világ legnagyobb személyi szolgáltató vállalatának a közép-európai piacon történő első megjelenését jelentette.

Cégünk a TOP SERVICE Hungária Kft. volt az első társaság, amely a magyar államtól engedélyt kapott egy 100 %-osan külföldi tulajdonban lévő cég megalapítására, működtetésére a rendszerváltást követően.

Az elmúlt időszak fejlődése talán legjobban azzal szemléltethető, hogy az 1989-es évi 4 db-os üzletszám közel 100-ra, a 26000 fős első évi vevőszám közel egy millió vásárlóra nőtt.

Napjainkban a MISTER MINIT-nél több mint 200 fő dolgozik, ahol az adminisztratív létszám mindig kevesebb volt, mint a teljes létszám 10 %-a.

A magyarországi áruházakba telepített üzleteink azonnali szolgáltatás nyújtanak:

  • cipőjavítás, (sarkalás, talpalás, varrás, ragasztás, tágítás stb.)
  • kulcsmásolás, (cilinderes, speciális és tollaskulcsok, autó- és lakáskulcsok széles választéka)
  • élezés (korcsolya, olló, kés / hullámos élű is /, húsdaráló)
  • gravírozás ( névtáblakészítés, ajándéktárgyakba monogrammozás, irodai eligazító táblák készítése, sportkupák, érmék, stb. )
  • bélyegző készítés (hagyományos és automata)
  • tonertöltés (Budapesten 1 munkanap) területén.

A bélyegző készítési és gravírozási igényeket helytől függően azonnal, illetve 1-3 napos határidővel tudjuk kielégíteni.

Az üzletek mind kialakításukban, gépesítettségükben, mind a személyek szaktudását és a fellelhető anyagminőséget tekintve teljes mértékben azonosak a világhálózat bármely más, magas igénnyel kialakított üzleteivel.

Az előbbiek tekintetében nincs kivétel természetesen a megvárható (azonnali) szolgáltatásban és azok féleségeiben, választékában. Hasonlóképpen egységes az üzlettelepítési koncepció is, hogy a MISTER MINIT elsődlegesen a nagy forgalmú helyekre - áruházak, bevásárlócentrumok - települ és ezzel a szolgáltatást igénybe vevők jelentős időt és fáradságot takarítanak meg.

Az azonnaliság azt jelenti, hogy egyes alapvető szolgáltatásaink átlagos átfutási ideje a következő:

  • Kulcsmásolás: 5 perc
  • Cipősarkalás: 15 perc
  • Cipőtalpalás: 30 perc

Ezek a szolgáltatási idők teszik lehetővé például azt is, hogy a vevők az üzletekbe kihelyezett székekre leülve a helyszínen várják meg akár a lábukról levetett cipők javítását, kulcsaik másolását.

Teljes választékot nyújtunk szolgáltatásaink során a legjobb minőségű javító anyagokból. A normál minőségű anyagokkal történő azonos jellegű javítások ára megfelel az országos átlagnak, míg a prémium – döntően MISTER MINIT –anyagokból történő szolgáltatás a hazai árszint kevesebb mint kétszerese, annak ellenére, hogy az anyagok tartóssága 4-5-szörös a normál minőségű anyagokhoz képest. Ezzel a „két anyagminőség – két árpolitiká”-val tudunk minden vásárlói réteget kiszolgálni.