Top Service Hungária Kft.  DPD CsomagPont


DPD logo

 

A DPD Hungária Kft. bemutatása:


A DPD Hungária Kft. közel 5 millió csomagot kézbesít évente, piaci részesedésével jelenleg Magyarország egyik legnagyobb futárszolgálata. Dinamikus fejlődés eredményeként ma már 19 vidéki nagyvárosi és egy központi, budapesti depóval rendelkezik. 190 főt foglalkoztat és több mint 400 alvállalkozói futárral szolgálja ügyfelei igényeit a belföldi és nemzetközi csomagszállítás területén egyaránt.

 

Megkülönböztető termékeink:

Innovatív technológia és helyi szakismeretek kombinációjaként rugalmas és ügyfélbarát megoldásokat kínálunk mind a webáruházak, mind azok ügyfelei számára. A DPDgroup a megrendelők és címzettek elérésében nemzetközi szinten két saját fejlesztésű szolgáltatással is kiemelkedik a mezőnyből. Az egyik a Predict, az időablakos, interaktív kézbesítés:: a DPD az első olyan csomagszállító, amely 20 európai országban, mindössze 1 órás időintervallummal ellátott értesítő üzenetet küld a címzetteknek (sms vagy e-mail formájában, a kézbesítés napján) a csomag érkezéséről. Emellett a címzettek okos telefon vagy az internet segítségével új időpontot, illetve helyszínt adhatnak meg a kézbesítésre vonatkozóan, országokon átívelő csomagküldések esetén is.

A cég másik megkülönbözető jegye a Pickup, a folyamatosan fejlődő pán-európai csomagpont hálózat (csomagfeladás, átvétel, átirányítás) , amellyel a lakosság 95%-a már 15 percen belül elér egy csomagpontot pl. Franciaországban, Németországban és a Benelux államokban. Jelenleg ezzel a szolgáltatással a feladás és átvétel már több mint 20 ezer csomagpontban elérhető, de 2016-ban várhatóan elérjük a 26 000 pontot, már 13 európai országban.Ügyvezetői hitvallás:

„Régi törekvésünk és egyben személyes hitvallásom, hogy az ügyfelek a legszerethetőbb, barátságos futárszolgálatként azonosítsák a DPD-t. Számos ezt erősítő lokális fejlesztésünkkel nyertünk már cégcsoporton belül innovációs díjat. Ezért örülünk annak, hogy csoport szinten is ez a célkitűzés fogalmazódott meg. Elkötelezettségünket mutatja, hogy csomagszállítási szakértőként egyszerűbbé, rugalmasabbá, kényelmesebbé tesszük a kézbesítést, így a legjobb csomagszállítási élményt nyújtjuk a helyi és nemzetközi piacokon. A csoportba tartozás biztosította előnyöket, erősségeket kihasználva, folyamatosan megújulunk, ezzel segítve üzleti partnereink növekedését, és valódi igények alapján megfogalmazott ügyfélbarát szolgáltatások kialakítását tervezzük a jövőben is” – mondta Hosszú Csilla, a DPD Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

 

 

Fontos tudnivalók a csomagfeladásról:


Az alábbi lista segít Önnek és nekünk is abban, hogy a hogy minél zökkenő mentesebb legyen a szállítás:
  • Csomagolás: győződjön meg arról, ahogy megfelelően erős és biztonságos a csomagolás,mely megvédi a bel tartalmat az automatizált szállítási folyamat során.
  • Szállításból kizárt vagy veszélyes áruk: például nem szállítunk élő állatot, fegyvert és értéktárgyakat (ékszer, drágakő), élelmiszert (kivéve konzervárú)
  • Egyéb megkötések: csomagsúly: max. 31.5 kg és max. 250 cm övméret (körméret + szélesség), max. hosszúság: 100 cm.
  • Az övméret- és térfogatsúly-kalkulátorsegítségével meggyőződhet arról, hogy küldeménye megfelel-e a méretkorlátoknak.
  • A Mister Minit üzleteiben jelenleg csomagot küldeni csak az Európai Unió tagállamaiba illetve olyan európai országokba tudunk ahová nem szükséges vámárú nyilatkozat.
  • A Mister Minit üzleteiben jelenleg nem vehetőek igénybe a DPD által nyújtott extra szolgáltatások mint pl. a felülbiztosítás vagy az utánvételes csomagfeladás.