Mister Minit - Kulcsmásolás  Kulcsmásolás


Cégünk minden üzletében és a központjában működő Kulcscentrumában országosan is a legszélesebb választékot és szolgáltatást nyújtja a járatos kulcsok másolása területén.

A kulcsféleségek közel teljes vertikumát tudjuk másolni illetve biztosítani mind lakás mind autókulcs tekintetében úgymint:

Kulcsmásolási szolgáltatásaink
kulcs

Kulcsszervíz

Az autókulcsok szervizelését a transzponderrel (chip) ellátott autókulcsok tekintetében végezünk az itt megjelölt üzleteinkben. Ezen szolgáltatásunk az autókulcs főbb elemeinek, úgymint nyomógombjainak, kulcsszárának és kulcsházának cseréjét jeleneti. Továbbá teljes autókulcs másolását akár távirányítós kivitelben is.

Fentieken kívül lehetőség van kódszám* alapján történő autókulcs másolására, valamint elektronikus fejjel – transzponder, chip – ellátott és távirányítós autókulcsok másolására is.

*A kódszám, illetve zárszám alapján történő másolás azt jelenti, hogy a gépkocsikhoz tartozó valamennyi kulcs elvesztése, eltörése, kopása, megrongálódása esetén is tudjuk az eredeti kulcsot rekonstruálni a típusok 70-85 %-ában, ha vevőink a gépkocsi gyújtáskapcsolóját rendelkezésünre bocsátják. Korszerű gépkocsiknál egy kulcs másolásával meg lehet spórolni 3-4 darab zárcserét, és több napos utánjárást, idegeskedést.A Kulcscentrum az országban legjáratosabb kulcsféleségek mindegyikével rendelkezik, és a választék az igényekhez alkalmazkodva rugalmasan növekszik.

Helyszínen megvárható kulcsmásolás minden üzletünk** kínálatában megtalálható !

**A kor követelményeinek megfelelően szinte minden városban ahol jelen vagyunk, és kulcscentrumunkban rendelkezünk transzponderrel ellátott autókulcsok másolására alkalmas berendezéssel.