Top Service Hungária Kft. Távirányító másolás 

Távirányító másolás

 

 

A hazai piacon

 • a gépkocsi bejárók motoros kapujához (toló-, és nyilókapuk, sorompók)
 • a motoros garázsajtók mozgatásához
 • a kerti világítás - amely lehet lámpasor, kerti tó, stb. – bekapcsolásához
 • távirányítható dugaljak, elektromos zárak vezérléséhez


számtalan féleségű, típusú, frekvenciájú, gombszámú, színű távirányító létezik, melyek másolása eddig kizárólag ezen berendezéseket telepítő szakcégeknél volt lehetséges.

2013. márciusától cégünk 25 üzletében indítottunk távirányító másolás szolgáltatást. A közel 500 féle típusdöntően lefedi a magyar piacot!

Fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy ezen távirányítók, illetve az ezekről készült másolatok gépkocsik távirányítójaként nem működnek és nem használhatóak, a motoros napernyők, redőnyök mozgatására szolgáló távirányítók körét pedig csak részben fedik le.

Üzleteinkben másolhatók mind fix, mind ugrókódos távirányítók, a 280-866 MHz-ig tartozó frekvencia tartományban. A fix kódos távirányítóknál arra is van lehetőség, hogy akár 4 db egy funkciós (egy gombos) távirányítót egyetlen 4 gombos távirányítóra másoljunk át. Így egy távirányítóval 4 különböző eszköz vezérelhető! Ezt a lehetőséget hirdetjük "Programozás 4 az 1-ben" szlogennel.

A távirányítók másolása, klónozása többféleképpen történhet, típustól függően:

 1. A fix kódos távirányítók másolása az üzleteinkben teljes körűen megtörténik és azonnal használatba vehetők.
 2. Az ugrókódos távirányítók esetében a távirányítóról-távirányítóra történő programozás, betanítás megtörténik, azonban jellemzően ezeket az eszközöket az "otthon" telepített rádió-vevőkhöz is hozzá kell hangolni.

  1. Az összehangolás érdekében, cégünk minden esetben biztosít az elvégzendő "házi feladathoz" kapcsolódó leírást. A jelzett mobil számokon szükség esetén térítésmentesen segítséget is adunk.
  2. Amennyiben valamilyen műszaki probléma - szakszerű telepítés hiánya, stb. -, illetve elbizonytalanodás lépne fel, a műszaki leírásban megadott telefonszámon, illetve az alábbiakban felsorolt szerződéses partnereink a helyszínen, térítés ellenében elvégezik az összehangolási feladatot.

 3. Egyes ugrókódos távirányító típusok csak a telepítést végző cégnél másolhatók, így ebben az esetben információval tudunk segíteni a szakcég elérhetőségének tekintetében.
 4. Országos adatbázisunk segítségével hathatós segítséget tudunk adni a távirányítók beazonosítása terén is. Itt jellemző probléma, hogy a használat során a távirányítókról mindenféle felirat, még a márkajelzés is lekopik, és így beazonosítása szakmai segítség nélkül reménytelen.


A távirányító másolás, programozás folyamatosan fejlődik. Célunk, hogy szolgáltatásunk rövidesen minden üzletünkben elérhető legyen...