Mini-Print S 110 Bélyegző rendelési lap - MISTER MINIT

TOP SERVICE
MISTER MINIT

Top Service Hungária Kft.

Tartalomhoz ugrás

Mini-Print S 110 Bélyegző rendelési lap

SZOLGÁLTATÁS INFÓ > Bélyegző megrendelés
Bélyegző készítés!
A bélyegző megrendelését leadhatja itt weboldalon keresztül a rendelési űrlap segítségével! A rendelési felületen lehetősége van komplett bélyegző rendelésére ami (bélyegző ház + bélyegző gumi) vagy csak a bélyegző típusához használatos szöveglemezt (gumilapot) vagy csak bélyegzőházat is rendelhet.
A hétköznap leadott webes rendelését a megjelölt üzletünkbe Budapesten 1-2 munkanap, Vidéken 3-5 munkanap. Amennyiben elsőbbségi készítéssel kéri a bélyegző készítését, azt 1 munkanap alatt kiszálltjuk a Budapesti és Budaörsi üzleteinkbe.
Bélyegző megrendelési űrlap


1 - Megrendelni kívánt termékek
76-0383 Bélyegző ház (Mini-Print S 110)GumilapEgyéb információk


A rendelés összegzése

Kérjük a szöveg megadásakor a "NAGY" és "kisbetűk", írásjelek pontos megadását! Az elkészülő bélyegzőt az elküldött vagy csatolt dokumentum alapján készítjük el, a szöveg korrigálása nélkül.

Mini-Print S 110 bélyegző információ

Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző. Extra kicsi szöveges bélyegző. Hosszabb szavakra és mondatokra. Extra széles lenyomatot hoz létre, amely ideális hosszú üzenetek vagy nevek számára. Használható szövegsorok: 2 sor betűmagasság 4 mm | Lenyomat méret: 52 x 8 mm | Cserepárna száma: E/12 | Rendelési szám: 76-0383


Vissza a tartalomhoz