Műanyag 88-0221 tábla rendelési lap - MISTER MINIT

TOP SERVICE
MISTER MINIT

Top Service Hungária Kft.

Tartalomhoz ugrás

Műanyag 88-0221 tábla rendelési lap

Gravírozás > Műanyag - réztábla
Gravírozás rendelés!
Válasza Ön is a webes rendelés kényelmét. Rendelje meg itt weboldalunkon és vegye át üzletünkben a megrendelt egyedi méretű táblát. A hétköznap leadott webes rendelését a megjelölt Budapesti és Budaörsi üzletünkbe 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk. A vidéki üzleteinkbe való kiszállítás a postai szállítás miatt 3-5 munkanap alatt érkezik meg üzleteinkbe.
A megrendelés feldolgozása után a megadott elérhetőségen tájékoztatjuk az átvétel idejéről. Amennyiben további segítségre lenne szüksége a betűtípusokkal vagy az egyedi minta feltöltéssel kapcsolatban a megrendelő űrlap alatt további információt talál.
Műanyag tábla megrendelési űrlap


88-0221 Műanyag tábla - Fényes arany alapon fekete felirat
Bármilyen méretben elkészíthető, 40 x 10 mm-től ~ 1200 x 600mm-ig.

Tip

Tip

A rendelés összegzése

Kérjük a szöveg megadásakor a "NAGY" és "kisbetűk", írásjelek pontos megadását! Az elkészülő gravírozást az elküldött vagy csatolt dokumentum alapján készítjük el, a szöveg korrigálása nélkül.

Műanyag 88-0221 tábla  információ

  • vagy logó.
  • 1.5 mm vastag kétrétegű műanyag tábla.
  • Bármilyen méretben elkészíthető,
    (40 x 10 mm-től — 1200 x 600 mm-ig)
  • Ára négyzetcentiméterben értendő!
    Ár: 100Ft/cm². Minimum ár: 2200 Ft/db-tól.

Grafika vagy minta feltöltése:

Nagyobb szöveg vagy logó / grafikai elem esetén "Grafika vagy minta feltöltése" lehetőségnél kérjük feltölteni. (jpg, png, pdf, doc, docx, cdr, bmp, ai, eps, svg) Amennyiben nem rendelkezik vektorgrafikus grafikával, csak jpg, vagy egyéb képi formátumú mintával, kérjük, megrendelés előtt érdeklődjön annak felhasználhatóságáról. A fáj névben pont, speciális karakter található vagy a fájl kiterjesztés nagy betűvel írott a szerver megtagadhatja a feltöltést. (például: képneve.JPG, dokumentum.neve.PDF) Amenyiben nem tudja átalakítani a fajl nevét vagy kiterjesztését kérjük küldje el emailben a megrendeles@topservice.hu email címre.
Betűtípus információ (kattintson a betűtípus nevére a betűminta megnézéséhez)

Az Arial betűtípus az egyik legelterjedtebb és talán legtöbbet találkozunk a Microsoft alkalmazások által. Olvashatósága és megjelenése jó ezért vált igen közkedvelté. Hasonló megjelenésű a Helvetica, mellyel találkozhatunk a szövegszerkesztőkben.

A modern kornak legjobban megfelelő Calibri betűtípus talán a legjobban letisztult és minden plusz ívtől mentes. A szövegszerkesztőkben is előszeretettel használják szövegtörzsek megjelenítésére. Nagyobb méretű szövegek gravírozására ideális választás lehet.

A betűtípus a jó olvashatóság és helykihasználás miatt jó választás lehet névtáblák gravírozására. A betűk nem egyszerűek, hanem a vonal végén látható kisebb ív, lekerekítés, betűtalppal vezetik az olvasó szemét olvasáskor. Megjelenésével kitűnik az egyszerű betűtípusok közül mégse hivalkodóan teszi.

A kézírást utánzó betűtípus mely olvashatósága nehezebb, mint a nyomtatott betűcsaládoké hosszabb szöveg esetén. De egyedi megjelenése idézeteknél, festmény címkéknél egyedi megjelenést kölcsönöz a gravírozott táblának. Nagyon fontos, a pontos kis és nagybetű megadása rendelésnél, mivel írott betűvel nem lehet csak nagybetűkkel írni.
Vissza a tartalomhoz