Öntött sárgaréz névtábla 88-5053 - MISTER MINIT

TOP SERVICE
MISTER MINIT

Top Service Hungária Kft.

Tartalomhoz ugrás

Öntött sárgaréz névtábla 88-5053

Gravírozás > Házszámtábla - Ajtónévtábla
Gravírozás rendelési lap!
Válasza Ön is a webes rendelés kényelmét. Rendelje meg itt weboldalunkon és vegye át üzletünkben a megrendelt névtáblát. A hétköznap leadott webes rendelését a megjelölt Budapesti és Budaörsi üzletünkbe 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk. A vidéki üzleteinkbe való kiszállítás a postai szállítás miatt 3-5 munkanap alatt érkezik meg üzleteinkbe.
A megrendelés feldolgozása után a megadott elérhetőségen tájékoztatjuk az átvétel idejéről. Amennyiben további segítségre lenne szüksége a betűtípusokkal vagy az egyedi minta feltöltéssel kapcsolatban a megrendelő űrlap alatt további információt talál.
88-5053 tábla megrendelési űrlap


88-5053 réz tábla


2. - Tábla szövege
Nagyobb szöveg vagy logó / grafikai elem esetén "Grafika vagy minta feltöltése" lehetőségnél kérjük feltölteni. (jpg, png, pdf, doc, docx, cdr, bmp, ai, eps, svg)
Kérjük a szöveg megadásakor a "NAGY" és "kisbetűk", írásjelek pontos megadását! Az elkészülő gravírozást az elküldött vagy csatolt dokumentum alapján készítjük el, a szöveg korrigálása nélkül.

Réz 88-5053 tábla információ

  • "Névtábla" réz táblán javasolt 1 vagy 2 soros gravírozás
  • Hagyományos öntött masszív sárgaréz névtábla.
  • Rögzítése a gravírozáshoz adott réz csavarral.
  • Fényesített nem lakozott réztábla.
  • Tradicionális névtábla megjelenés.

Grafika vagy minta feltöltése:

Nagyobb szöveg vagy logó / grafikai elem esetén "Grafika vagy minta feltöltése" lehetőségnél kérjük feltölteni. (jpg, png, pdf, doc, docx, cdr, bmp, ai, eps, svg) Amennyiben nem rendelkezik vektorgrafikus grafikával, csak jpg, vagy egyéb képi formátumú mintával, kérjük, megrendelés előtt érdeklődjön annak felhasználhatóságáról. A fáj névben pont, speciális karakter található vagy a fájl kiterjesztés nagy betűvel írott a szerver megtagadhatja a feltöltést. (például: képneve.JPG, dokumentum.neve.PDF) Amenyiben nem tudja átalakítani a fajl nevét vagy kiterjesztését kérjük küldje el emailben a megrendeles@topservice.hu email címre.
Betűtípus információ (kattintson a betűtípus nevére a betűminta megnézéséhez)

Az Arial betűtípus az egyik legelterjedtebb és talán legtöbbet találkozunk a Microsoft alkalmazások által. Olvashatósága és megjelenése jó ezért vált igen közkedvelté. Hasonló megjelenésű a Helvetica, mellyel találkozhatunk a szövegszerkesztőkben.

A modern kornak legjobban megfelelő Calibri betűtípus talán a legjobban letisztult és minden plusz ívtől mentes. A szövegszerkesztőkben is előszeretettel használják szövegtörzsek megjelenítésére. Nagyobb méretű szövegek gravírozására ideális választás lehet.

A betűtípus a jó olvashatóság és helykihasználás miatt jó választás lehet névtáblák gravírozására. A betűk nem egyszerűek, hanem a vonal végén látható kisebb ív, lekerekítés, betűtalppal vezetik az olvasó szemét olvasáskor. Megjelenésével kitűnik az egyszerű betűtípusok közül mégse hivalkodóan teszi.

A kézírást utánzó betűtípus mely olvashatósága nehezebb, mint a nyomtatott betűcsaládoké hosszabb szöveg esetén. De egyedi megjelenése idézeteknél, festmény címkéknél egyedi megjelenést kölcsönöz a gravírozott táblának. Nagyon fontos, a pontos kis és nagybetű megadása rendelésnél, mivel írott betűvel nem lehet csak nagybetűkkel írni.
Vissza a tartalomhoz