Printer R 17 Bélyegző rendelési lap - MISTER MINIT

TOP SERVICE
MISTER MINIT

Top Service Hungária Kft.

Tartalomhoz ugrás

Printer R 17 Bélyegző rendelési lap

SZOLGÁLTATÁS INFÓ > Bélyegző megrendelés
Bélyegző készítés!
A bélyegző megrendelését leadhatja itt weboldalon keresztül a rendelési űrlap segítségével! A rendelési felületen lehetősége van komplett bélyegző rendelésére ami (bélyegző ház + bélyegző gumi) vagy csak a bélyegző típusához használatos szöveglemezt (gumilapot) vagy csak bélyegzőházat is rendelhet.
A hétköznap leadott webes rendelését a megjelölt üzletünkbe Budapesten 1-2 munkanap, Vidéken 3-5 munkanap. Amennyiben elsőbbségi készítéssel kéri a bélyegző készítését, azt 1 munkanap alatt kiszálltjuk a Budapesti és Budaörsi üzleteinkbe.
Bélyegző megrendelési űrlap


1 - Megrendelni kívánt termékek
76-0349 Bélyegző ház (Printer R 17)GumilapEgyéb információk


A rendelés összegzése

Kérjük a szöveg megadásakor a "NAGY" és "kisbetűk", írásjelek pontos megadását! Az elkészülő bélyegzőt az elküldött vagy csatolt dokumentum alapján készítjük el, a szöveg korrigálása nélkül.

Printer R 17 bélyegző információ

Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző. Ideális jelölő lenyomatként vagy egy kis logóhoz - a kör alakú lenyomat hangsúlyos. A kerek burkolat a kerek lenyomattal. Használható szövegsorok: 3 sor | Lenyomat méret: Ø 17 mm | Cserepárna száma: E/R17 | Rendelési szám: 76-0349


Vissza a tartalomhoz