Printer S 200 Bélyegző rendelési lap - MISTER MINIT

TOP SERVICE
MISTER MINIT

Top Service Hungária Kft.

Tartalomhoz ugrás

Printer S 200 Bélyegző rendelési lap

SZOLGÁLTATÁS INFÓ > Bélyegző megrendelés
Bélyegző készítés!
A bélyegző megrendelését leadhatja itt weboldalon keresztül a rendelési űrlap segítségével! A rendelési felületen lehetősége van komplett bélyegző rendelésére ami (bélyegző ház + bélyegző gumi) vagy csak a bélyegző típusához használatos szöveglemezt (gumilapot) vagy csak bélyegzőházat is rendelhet.
A hétköznap leadott webes rendelését a megjelölt üzletünkbe Budapesten 1-2 munkanap, Vidéken 3-5 munkanap. Amennyiben elsőbbségi készítéssel kéri a bélyegző készítését, azt 1 munkanap alatt kiszálltjuk a Budapesti és Budaörsi üzleteinkbe.
Bélyegző megrendelési űrlap


1 - Megrendelni kívánt termékek
76-0356 Bélyegző ház (Printer S 200)GumilapEgyéb információk


A rendelés összegzése

Kérjük a szöveg megadásakor a "NAGY" és "kisbetűk", írásjelek pontos megadását! Az elkészülő bélyegzőt az elküldött vagy csatolt dokumentum alapján készítjük el, a szöveg korrigálása nélkül.

Printer S 200 bélyegző információ

Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző. Téglalap alakú lenyomatot készít. Ideális méret a logóval ellátott szövegek számára. Ez a nagyon elterjedt formátum különösen alkalmas címekre és / vagy logókra. Használható szövegsorok: 6 sor | Lenyomat méret: 45 x 24 mm | Cserepárna száma: E/200 | Rendelési szám: 76-0356


Vissza a tartalomhoz