Exclusive Réz névtábla gravírozás - MISTER MINIT

TOP SERVICE
MISTER MINIT

Top Service Hungária Kft.

Tartalomhoz ugrás

Exclusive Réz névtábla gravírozás

Gravírozás
Exclusive névtábla készítés azonnal!

Válasza Ön is a webes rendelés kényelmét. Rendelje meg itt weboldalunkon és vegye át üzletünkben a kiválasztott terméket. A hétköznap leadott webes rendelését a megjelölt Budapesti és Budaörsi üzletünkbe 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk. A vidéki üzleteinkbe való kiszállítás a postai szállítás miatt 3-5 munkanap alatt érkezik meg üzleteinkbe. A megrendelés feldolgozása után a megadott elérhetőségen tájékoztatjuk az átvétel idejéről.

Válasza ki mit szeretne gravíroztatni és a megrendelési űrlap elküldésével azonnal leadhatja megrendelését. Pár egyszerű lépéssel személyre szabhatja az egyedi megrendelő űrlapon leadott megrendelésével exclusive réztábláját. Válasza ki a gravírozandó terméket és kattintson a nevére. A megnyíló oldalon megrendelheti a tábla gravírozását és akár másnap átveheti üzletünkben megrendelését.
Réztábla 0,6mm vékony, szatinált, lakkozott felülettel. Min. rendelhető méret 40x10 mm. Bármilyen méretben elkészíthető. Ár: 120Ft/cm². Minimum ár 2760Ft/db-tól. Ára négyzetcentiméterben értendő.
Réztábla vastag, szatinált, lakkozott felülettel. Min. rendelhető méret 40x10mm. Bármilyen méretben elkészíthető, Ár: 140Ft/cm². Minimum ár 2800Ft/db-tól. Ára négyzetcentiméterben értendő.
Alumíniumtábla eloxált (alumínium színű) alapon fekete felirat vagy logó. 1mm vastag tábla. Bármilyen méretben elkészíthető, 4x1cm-től-40x28cm-ig. Ár: 100Ft/cm². Minimum ár 2760Ft/db-tól. Ára négyzetcentiméterben értendő.
Exclusive ajtónévtábla információ

  • Masszív névtábla.
  • Rögzítése a öntapadóval.
  • Exclusive megjelenés.
  • Exclusive réztábla és üvegtábla.
  • Réztábla 100 mm x 38 mm
  • Tükör réz és ezüst színben (60 x 150 mm)
  • Tükör réz és ezüst színben (60 x 100 mm)

Ajtónévtábla megjelenése vonzza a tekintetet és megjelenésével kiemeli ajtaját, bejáratát.
Vissza a tartalomhoz